Racing Rescue and Medical Team etsii uusia pelaajia

Laji on moottoriurheilun pelastusorganisaatiot,ea päivystys urheilu yleisötapahtumat ja joukkueen kotipaikka on Etelä-Suomi. Joukkueeseen kuuluu 243 jäsentä ja kalenterissa on 155 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei!

Racing Rescue & Medical Team on vuonna 2010 perustettu ryhmä, jota hallinoi Racing Rescue Finland Oy.
Ryhmä on koottu moottoriurheilusta ja yleisötapahtumista kiinnostuneista hoito- ja pelastusalan ammattilaisista, kuten lääkäreistä, sairaanhoitajista, ensihoitajista, pelastajista ja palokuntalaisista.
Henkilöstömme työskentelee päätyökseen mm. pelastuslaitoksissa ja ensiapupoliklinikoilla.
Racing Rescue Finland Oy:llä on Valviran myöntämä toimilupa Suomessa.

www.rrmt.fi, www.facebook.com/RRMteam.fi

Tarjoamme päivystysluenteisia keikkoja suurista yleisötapatumista (esim Ruisrock), moottori- ja ihmisvetoisiin urheilutapahtumiin.

Kauden 2022 tapahtumiin etsimme tiimiimme lisää päivystys luontoisista keikoista kiinnostuneita ko. alojen henkilöitä. sekä uutena Ensivaste ja EA koulutuksen saaneita henkilöitä tukemaan ammatihenkilöstöämme isoissa yleisötapahtumissa

Jos olet mielestäsi sopiva henkilö teamiin ja olet kiinnostunut EA-päivystyksistä erilaisissa, urheilu- / yleisötapahtumissa, Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Pasi 050 351 3575 tai Timo 050 528 9747

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 43 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Racing Rescue and Medical Team: kokoonpano